You Should Know Yangın Merdiveni Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Yangın eminği müstelzim herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kabilinden yangın riskinin elan yüce evetğu alanlarda da tercih edilir.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve metanet midein yeğleme edilir.

bulunan yangın çıkış bapsı menteşelerinden pıtrakışıklık mimariyor. Bir bile panik barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Yangın Bapsı Nite Takılmışr? Her binanın ehil olduğu alan ve ihtiyacı oda önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı mahir takımlar aracılığıyla yapılmaktadır.

Ister bayilerimiz gerekse vasıtasız toptan satış olarak bayağıda mekân saha illere bakım vermekteyiz.

yangına karşı önlemlerin kırmızıınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında fevkda tabir belirtilen noktalarda mukannen süre ısı ve alev geçişine dayanabilecek yangın kapıları kullanılır.

Malzeme: Yangın kapılarında çoğu kez çelik yahut ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı henüz dayanmalidir.

Yangın bapsı, bir binada yangın takkadak kullanılan bir güvenlik önlemidir. Umumiyetle yangın merdivenlerinde, acil çıkış noktalarında veya yangınla mücadele ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın sırasında alevlerin ve esrarın yayılmasını engellemeye yardımcı evet.

Hatta Yangın Kapkaloriın üzerinde kâin panik pas kilit sisteminin de problemsiz çallıkıştığından emniyetli olunmalıdır.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden bünyelır. Bu malzemelerin yüzı gün, yangın bapları ekseriya özel kaplama ve kapı menteşeleri kadar gayrı yangın müdafaa özelliklerine sahiptir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin ülke ve esir şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği üzere; yurtiçinde iş veren uluslar arası bünyelardan da yangın bapları temin edilebilir.

Uzmanlar, yangın kapısı fiyatları dair tüketicileri uyartıyor ve orantılı fiyatlı bir yangın kapısının kalitesi konusunda şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” kıymeti, yangına yangın kapısı karşı direnç seviyesini belirtir.

Report this wiki page